Ποιοι είμαστε

/Ποιοι είμαστε

Καλώς Ήλθατε στη Γαία Οδό

Η εταιρεία Α. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ-Ν. ΜΕΛΑΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο «ΓΑΙΑ ΟΔΟΣ» ιδρύθηκε το 2007, από τον πολιτικό μηχανικό συγκοινωνιολόγο Αντώνη Χατζηδάκη και τον τοπογράφο μηχανικό Νίκο Μελά. Αποτελεί τη λογική συνέχεια των ατομικών μελετητικών γραφείων που διατηρούσαν οι εταίροι από το 1995 μέχρι το 2007. Η εταιρεία ακολουθεί πιστά τις αρχές και τα πιστεύω που κληρονόμησε από τον αείμνηστο τοπογράφο μηχανικό Χαράλαμπο Χατζηδάκη, οι διδαχές και οι συμβουλές του οποίου αποτέλεσαν τους πυλώνες στους οποίους βασίστηκε και βασίζεται η επαγγελματική διαδρομή των εταίρων και της εταιρείας στη συνέχεια.

Ποιοι είμαστε

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε θέματα :
• Τοπογραφίας (τριγωνομετρικά και υψομετρικά δίκτυα, αποτυπώσεις μεγάλων εκτάσεων, αποτυπώσεις οικοπέδων, αποτυπώσεις εσωτερικών χώρων, χαράξεις πάσης φύσεως),
• Οδοποιίας (μελέτες αυτοκινητόδρομων, επαρχιακών και τοπικών οδών, εσωτερικές οδοποιίες μεγάλων εγκαταστάσεων κ.α.),
• Κυκλοφοριακών Μελετών (μελέτες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια κατασκευής πάσης φύσεως έργων, μελέτες κυκλοφοριακών συνδέσεων, μελέτες κυκλοφοριακών επιπτώσεων κ.α.).
Για το σκοπό αυτό μέσα στο σύγχρονο δυναμικό περιβάλλον επενδύουμε σε τεχνολογίες αιχμής και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού.
Το μότο της εταιρείας μας είναι :
• Αφοσίωση σ’ αυτό που κάνουμε
• Δέσμευση έναντι των πελατών μας για ταχύτερη αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη παροχή υπηρεσιών
• Ποιότητα παντού.

Ενδεικτικοί Πελάτες